Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z wyciekiem ropy z okolic wtryskiwaczy, diagnoza padła na podkładki kroćca przelewu (nr części 13532247159),potrzebuje 8 sztuk i tu nasuwa się problem z szybką dostępnością tych podkładek w Warszawie, ogółem są jakoś mało dostępne. Czy jest to jakaś standardowa podkładka, którą można dobrać w innych sklepach czy muszę ściągać ją w ASO (koszt ok 6zł sztuka)?

Z góry dzięki za pomoc :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyjmij i zmierz, pewnie uda się coś dobrać w hurtowni z uszczelnieniami. Nie miałem tego w rękach, bo to m47, więc niestety bardziej nie pomogę. Jak to podkładka miedziana to spokojnie dostaniesz.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Przelewów czyt. przewodów paliwowych przelewowych? Faktycznie stare były skruszałe i był wyciek, ale zostały pół roku temu wymienione na nowe :)
Opublikowano

Nie,chodzi o pomiar ile paliwa z wtrysku idzie do przelewu.To świadczy o jego sprawności.

Dla tego sugeruję sprawdzenie tego,gdyż z tych podkładek ,które opisujesz,nie powinno się lać paliwo.Jest go tam mało i pod bardzo małym ciśnieniem.