Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam taki problem...W mojej e60 pojawily sie dziwne stuki z przodu auta...Dodam ze stuki pojawiaja sie tylko podczas jazdy gdy macham kiera w lewo i odrazu w prawo wtedy pojawia sie dziwny stuk bodajze z prawej strony auta.. Posiadam aktywne zawieszenie ...Zawieszenie niema zadnych luzow zostalo dokladnie sprawdzone ...Mechanik stwierdzil ze to moze byc wina maglownicy...wymienilem maglownice na uzywana podobna sprawna i te stuki troche moze sie zmiejszyly ale nadal wystepuja ...dodam takze ze posiadam takze aktywny stabilizator i takze zostal wymienoy na uzywany i nic nie pomoglo (troche z niego leci) .a i jeszcze jedno gdy skrecam kierownica prawo lewo podczas jazdy to gdy jade z kims to stuki dochodza od strony pasazera pod nogami(czuc pod noga stuk)...Jesli ktos ma jakis pomysl to dajcie znac dzieki
Opublikowano
Tak sprawdzalem wszystko jest w pozadku...Ewidentnie gdy ruszam kierownica prawo lewo stuk dochodzi z przodu i uderzenie leko czuc pod nogamk od strony pasazera lecz nie zawsze...Gdy przykladowo krece podczas jazdy to stuki sa z poczatku chwile niema i pochwili znowu pojedyncze stuki..Juz sam niewiem co to moze byc ...A czy krzyzak mogly tak robic? ...Dodam ze na nierownosciach tez mam pojedyncze stuki niekiedy...