Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam BMW Compact 94 rok. Jest w nim cały czas to chyba fabryczne radio BMW reverse czy cos takiego. Chciałbym zmienić na noś w miare taniego a drobrego z mp3.

Prawdopodobnie na dniach zamowie to:

http://allegro.pl/item115907090_pioneer_deh_2800_2820_mp_mpb_mp3_gw24_pl_nowy_2006.html

(z czerwonymi przyciskami). Nie stac mniena nic lepszego a to chyba oryginalny Pioneer? Chyba ze mozecie polecic cos lepszego w podobnej cenie to bede wdzieczny.

No ale nie o to mi chodzi w tym poscie. Słyszałem ze jak wymontuje stare radio i bede chciał włożyć nowe to musze kupić jakoms przejściowke specjalną do BMW? Prosiłbym żeby ktos podał link do czegos takiego na Allegro to juz sobie zamowie? I wtedy z ta przejściówką chyba sam bez problemu wymienie radio??

Dziekuje wszystkim za odpowiedź...

Opublikowano
Dzieki za odpowiedź. Rzeczywiscie pomyliłem dział. Bardzo przepraszam. Jesli ktos mze to niech przerzuci jesli jest taka mozliwosc.