Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oprogramowaniem tego nie załatwisz. Trzeba wymienić jednostkę całą na navi professional - oczywiście jest to P&P ( z kodowaniem).
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj się wnerwiłem i napisałem do conectdrive w sprawie aktualizacji mapy, generalnie ja piszę reklamację, niech oddają kasę i z takim podejściem spie.... jak najdalej.

Dzień dobry,

Proszę o informację dlaczego nie ma żadnych aktualizacji do mapy z przed półtora roku road map europe route 2018-1? Mam wykupioną subskrypcję do samochodu vin WBA3xxxxxxxxxx. Przecież to są zwyczajnie wywalone pieniądze w błoto, zero aktualizacji.

Temat:Dziękujemy za zapytanie CRM:0

SŁUŻĘ POMOCĄ.

Szanowny Panie Macieju,

dziękuję za przesłanie poprawnego numeru VIN. Pojazd o numerze VIN WBAxxxxxxxxxxx istotnie posiada subskrybcję na aktualizację mapy aktywną do 29 lutego 2020.

Informuję, że BMW AG w Monachium jest świadome sprawy i wydłuży Panu okres subskrybcji na aktualizację mapy.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Z poważaniem

Natalia S........

BIURO OBSŁUGI KLIENTA BMW

Tel.: 885 269 269 (885 BMW BMW)

e-mail: [email protected]

Temat:ODP: Dziękujemy za zapytanie CRM:0xxxxx

Dziękuję za odpowiedź.

Proszę o jakiś konkret, kiedy będą aktualizacje mapy? Przedłuży na jaki okres?

Właściwie to zastanawiam się nad reklamowaniem tego systemu nawigacji. Jak można sprzedawać coś do czego nie ma suportu a potem jeszcze brać pieniądze za aktualizację których nie ma - paranoja.

:duh: Więcej Pani się już nie odezwała - masakra, jakie podejście do klienta.

Opublikowano

dalsza część korespondencji

Temat:ODP: Dziękujemy za zapytanie CRM:0xxxxxx

Nie otrzymałem odpowiedzi. Czy ma Pani jeszcze coś do dodania w sprawie moich pytań?

Treść tej rozmowy udostępnię na ogólnopolskim forum marki BMW, jest dużo więcej osób zainteresowanych tym tematem...

Szanowny Panie Macieju,

"Przepraszam za zaistniałe niedogodności. Informuję, że BMW AG w Monachium przewiduje wprowadzenie aktualizacji mapy do końca II kwartału 2019 roku. Subskrybcja na aktualizację map będzie wydłużona o czas, w którym aktualizacje były niedostępne dla Pańskiego pojazdu".

Proszę o informację zwrotną, czy otrzymał Pan tę odpowiedź.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Z poważaniem

Natalia xxxxxxxx

BIURO OBSŁUGI KLIENTA BMW

Tel.: 885 269 269 (885 BMW BMW)

e-mail: [email protected]

Do końca Czerwca niby mają się wyrobić, totalna porażka :shock:

Opublikowano
BMW AG w Monachium jest świadome sprawy i wydłuży Panu okres subskrybcji na aktualizację mapy

Hmm, czyli dokładnie ile? Dodatkowy rok?

• 8 miesięcy temu...