Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie , jestem tutaj świeżakiem i nie do końca wiem czy dobrze trafiłem z postem w odpowiedni dział ! Mianowicie chciałbym zapytać o nagłośnienie w serii 1 e87 2006r ,bo chciałbym kupić właśnie , mam taki upatrzony egzemplarz , ma ona ten komputer w desce rozdzielczej, wejścia na 2 płyty ( przy jednej napis DVD) . Orientujecie się jakie to nagłośnienie dokładnie ? Bo bardzo lubie słuchać muzyki , a nie wiem dokładnie jaka to kombinacja tego nagłośnienie :/ dzięki z góry za pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To że ma navi nic nie mówi o nagłośnieniu. Rozkodój VIN. Tam będzie napisane, czy są wsadzone ulepszenia audio czy typowy standard.
Opublikowano
PU46417 to jest końcówka vin-u tego autka . I ma napisane Navigation System Proffesionall, i właśnie w jedynkach nie orientuje się jak jest dokładnie z tym nagłośnieniem :/ bo wiem ze jest jeszcze Business napewno .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Professional, buissnes to tylko mówi jakie masz radio, a nie ile i jakie głośniki. Jak kolega poniżej napisał, masz najsłabszą wersję głośników z najfajniejszym w tamtych czasach ekranem. Ja mam wersje głośników 676 Hifi Loudspeaker System, czyli następną po tej biednej i gra to jak dla mnie super.
Opublikowano
Aaaaa . W takim razie dziękuje bardzo :) bo właśnie zastanawiałem się na jakiej zasadzie to działa :/ szkoda . Bo nagłośnienie jest dla mnie istotne . Pozdrawiam !