Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Ostatnio szukałem osoby chętnej na test prototypowej elektrycznej klapy do F10 tu na forum co zakończyło się sukcesem - klapa zadziałała. :)

Dziś poszukuję osoby chętnej do przetestowania prototypowego ekranu 8,8" o podwyższonej rozdzielczości 1280x480 (czyli jak fabrycznego 8,8") wstawianego zamiast fabrycznego 6,5" pod radiem entrynav. Tak wyglądały testy pierwszej wersji:

Chcielibyśmy potwierdzić czy udało nam się zrobić ekran, który po przekodowaniu radia zaczyna wyświetlać obraz z prawidłowymi proporcjami - taki był plan.

Temat ten nie jest reklamą, ekranu nie sprzedajemy. Montaż do testu na terenie Warszawy.

Zainteresowanych testem proszę o kontakt na PW z ostatnimi 7 znakami VIN'u - jak ktoś nie wie jakie ma radio - sprawdzę i potwierdzę.

Mamy tylko jedną sztukę tego ekranu przeznaczoną na taki test.

EDIT: I znalazłem, dzięki za zgłoszenie. Mam nadzieję, że będzie nam dane podzielić się na forum efektami testu :).