Skocz do zawartości

[E46] Webasto i zderzak M - nie pasuje...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Mam w aucie webasto Thermo Top C umieszczone pod maską przy dolocie od strony pasażera. Zmieniałem zderzak na mpakiet i jest zonk, bo nie pasuje teraz dolot i halogen. Wszystko blokuje to webasto. To normalne czy co? Nie przewidziano webasto dla mpakietu? Da się to jakoś poprawić? Chwilowo jeżdżę bez nadkola, dolotu i halogenu, ale na dłuższą metę tak być nie może.
Opublikowano

czy wiesz że nadkole plastikowe, wlot powietrza na tarcze i halogeny są inne do zderzaka Mpakiet ?

masz komplet czy sam zderzak M i próbujesz to zlozyć na elementach ze zwykłego zderzaka ?

szukam
Opublikowano
Mam wszystko mpakietowe i nie mogę nic założyć przez webasto. Blokuje nadkole jak i sam zderzak, że o halogenie nie wspomnę.
Opublikowano

Webasto wyjęte, halogen i zderzak wszedł tylko mam problem ze spasowaniem.

Ciekawi mnie tylko, co robi pilot od webasto, skoro to jest C czyli tylko podgrzewanie cieczy. Nie włącza się ono automatycznie? Myślałem, że samo się uruchamia.