Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam BMW e46 z wykończeniem drewnopodobnym i mam problem ponieważ gdy kupowałem auto nie wiedziałem ze będę miał taki problem z kupieniem jednej z listew a dokładnie tej co jest naprzeciwko pasażera niestety mam zwykłą plastikowa :( Mam pytanie do osób znających temat ile jest rodzai wykończenia w drewnie bo wydaje mi się że mam myrtle ale jak patrze w internecie na ogłoszenia tych listew to wydają się jakieś jaśniejsze wrzucę zdjęcie swojego wnętrza może ktoś coś poradzi.
Opublikowano

Chciałem sprawdzić na tej stronce co podałeś ale coś nie działa i można wpisać tylko początek Vin-u.

Mam znalazłem jak kiedyś skanowałem numer.

S438A Fine wood trim (EDELHOLZAUSFUEHRUNG)

**OPTION**

coś takiego

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na tej stronce do rozkodowania - wpisujesz 7 ostatnich znaków z vinu .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Dzięki wielkie wpisałem zadziałało zgodnie z wcześniejszymi danymi moj kolor drewienka to s438 także żadne nie pasują co są sprzedawane w polsce ponieważ są to 435 tzw myrtle a moje są dużo ciemniejsze. Zostaje zapytać sie w serwisie BMW albo ebay.