Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ladne autko :cool2: dobry zakup... jednak sie nie zgodze ze E28 jest najpiekniejsza generacja Seri 5, uwazam ze E12 duuuuuzoooo piekniejsze!

no niestety musze powiedziec ze sie nie znasz :D mimo iz E28 istnieje dzieki E12 to sadze ze E28 jest najpiekniejsza generacja seri 5 :mrgreen: :cool2: :roll2:

ale kazdy ma swoj gust :cool2:

moje modele
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Właśnie usunąłem własnoręcznie pierwszą usterkę :) Wiatrak obcierał o osłonę chyba kopułki i podczas jazdy w środku był odgłos jakby pod maską latał mały helikopter :) hehe I właśnie wiatrak się zawsze kręci non stop ? Dixi Nie masz może tylniego zderzaka do ShadowLine`a ?

a mam :norty: nawet w tym samym kolorze :cool2: ale dopoki nie zaloze Mpakietu nie sprzedaje... ale spoko to juz nie dlugo :roll2:

moje modele
Opublikowano
175 R14 a zderzak to nie wiem kiedy sprzedam bo brak czasu a bez zderzaka rekinek nie moze stac... sporo osob czeka na te zderzaki jak i rowniez na inne czesci.. ale mowie totaly brak czasu :duh:
moje modele
Opublikowano

Na zdjeciu nic nie widac wiec trudno okreslic czy auto jest ladne czy brzydkie. Goodl luck :)

Ponadto tutaj sa znawcy ktorzy dobrze wiedza ile Cie to auto bedzie kosztowac wiec nie unos zbyt glowy bo za duzo kozaczysz. Troche pokory. No i szukaj m-pakietu bo e28 w oryginale to straszne ogorasy :)

Opublikowano
ladne autko :cool2: dobry zakup... jednak sie nie zgodze ze E28 jest najpiekniejsza generacja Seri 5, uwazam ze E12 duuuuuzoooo piekniejsze!

Zgodzę sie z Mateuszem!

Co do autka to niewiele widać na fotce... poweidział bym że nic nie widać:)

Opublikowano
No wiem wiem że trzeba w nie włożyc trochę pieniędzy ale sądze że za 2 tyś doprowadzę je do takiego stanu który będzie mi odpowiadał !! :cool2: Najpierw muszę się zając katalizatorem bo tak grzechocze że wstyd jeździc !! Cos przyspieszenie mi nie bardzo pasowało ale jak oryginalne gumy są 175 a ja mam 195 to jest pewnie różnica... Tylko jakie w nich ciśnienie ?? Bo wydaje mi się że są lekko sflaczałe ale niewiem na ile pompowac ?? Ktos wie ?? I jeszcze jedna kwestia czy jak się zjedzie na rezerwę to zapala się jakaś lampka ?? Jutro wrzucę lepsze fotki !