Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów ! Dziś szyberdach odmówił współpracy. Otworzyłem go nachylając w góre (nie wysuwałem) I gdy chciałem zamknąć to silniczek próbował ale od razu go blokowało. I co zauważyłem ? Lewa strona była luźna gdy naciskałem lecz prawa strona była twarda (tak jak powinno być) Nacisnąłem prawą stronę silniej i chyba coś ułamałem :? . Iż wskoczył do środka ale leży tak luźno i nadal nic się nie dzieje gdy chce zamknąć. Proszę o pomoc ! Miał ktoś może taki problem ?
Opublikowano
Norma w E39.Rama szyberdachu do wymiany.Ja założyłem z polifta i musiałem silniczek przełożyć stary,Trochę roboty będziesz miał.Cała podsufitka w dół i cała rama do odkręcenia.Ja akurat miałem wycięte szyby do lakierowania całego auta i bez problemu wyszedł tamtędy.W E34 rama wyszła przez tylne drzwi.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
No tak. Cały szyber już jest na zewnątrz i widać połamane części. Najlepsze jest że mieszkam w Norwegii a tu ta część kosztuje 1400 zł a za niedługo do Polski zjeżdżam. Dzięki za fatygę, pozdrawiam !
Opublikowano
No ja pracuję w Norwegii i znam te ceny i rozumiem Cię.Dobrze zabezpiecz otwór w dachu i śmigaj do kraju.Pewnie za trzy,cztery stówki kupisz.Ja musiałem jeszcze zaprogramować szyber,bo nie chciał działać po wymianie.
niema nic lepszego niż BAWARKA