Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem 2 miech temu F30 z USA. Stan: Nadkole do naprawy - przód cały, zawias ok i dupka też. Trochę kosztowała... ;)

Wkrótce pojawi się galeria na forum. Bo jestem bardzo zadowolony z zakupu. Mam klika pytań:

1. Co zrobić z przednie zderzakiem i tymi obrysowkami? Wiem, że można to wyłączyć. Ale chciałbym się tego pozbyć całkowicie i ma być tam jednolity kolor.

Rozumiem, że skończy się to zaprawką i lakierowaniem?

2. Podobają mi się czerwone kierunki na klapa bagażnika.. Chciałbym zostawić czerwone klosze. Można?

3. Czy będę mógł aktualizować sobie mapy europejskie? Jak przerobie z USA na UE? Z tego co wiem to ma się 3 lata aktualizacji.

4. Przesiadka z 2.0 E46. Może ktoś opisać jakie są wrażenia? :D

Dodam, że produkcja auta to 2-3 tyg przed premierą lifta.

1. Mogło coś wpaść z lifta? Np. Poprawiony Head-up? Bo akurat też mam.

• Zarejestrowani
Opublikowano

1. Kupic zderzak bez pomaranczowych odblaskow

2. Nie można

3. Musisz podjechac do kogos kto wygeneruje Ci kod pod mapki EU

4. Bedzie cicho i szybko ;)

Podeslij VIn na prov sprawdze czy zalalapes sie na cos z polifta

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano

ad 1. możesz pomalować same "klosze obrysówek" w kolor auta jednak z bliska będzie widać ich zarys - delikatne szczeliny

ad 2. można. przepisy mówią, że kierunkowskaz musi świecić na pomarańczowo. Wystarczy kupić mocne ledowe żarówki w kolorze pomarańczowym i wykodować sprawdzanie testu żarówek w kierunkowskazach - w przeciwnym wypadku będą migały zbyt szybko i będą błędy.

Opublikowano

Chyba daje się zielone albo niebieskie LED żarówki żeby światło było pomarańczowe z czerwonego klosza... poszukaj