Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem oddać swoją e46 do wyczyszczenia tylnych nadkoli z rdzy i pojawił się problem w postaci "na 90% dziura na prawym tylnym nadkolu", więc zacząłem szukać reperaturek. Na alledrogo znalazłem Klokkerholma (raczej pozytywne opinie) i moje pytanie, czy reperaturki do e46 sedan będą grały z m-pakietem, czy istnieją oddzielne reperaturki do e46 sedan m-pakiet i są jednocześnie białym krukiem na rynku?

Poniżej link do aukcji:

http://allegro.pl/bmw-3-e46-sedan-reperaturka-blotnika-blotnik-tyl-p-i6276297823.html?reco_id=15edce7e-4478-11e7-b4d2-028561b10925&ars_rule_id=201

Opublikowano

a czym według ciebie jest M-pakiet ? :) bo chyba odrobinę za daleko popłynąłeś w myśleniu że m-pakiet to szersze nadkola :D to tylko m3 ma szersze nadkola.

m-pakiet to zazwyczaj zderzaki i progi, czarna podsufitka, krótka gałka, inna kierownica, nakładki na pedały, czasem fotele inne tapicerki mają. Do tego zawias w wersji sportowej albo mpakiet czy tam mtechnik.

kupuj śmiało te reparaturki i wstawiaj.

szukam
Opublikowano (edytowane)
Obawy miałem odnośnie właśnie szerokości nadkoli + czy próg reperaturki będzie w dobrym miejscu (na odpowiedniej wysokości) Edytowane przez pawelsky
Opublikowano

sama karoseria niczym się nie różni. Mpakiet to tylko dodatki, głównie stylistyczne.

m3 ma tylko szersze przednie i tylne nadkola

szukam
Opublikowano
sama karoseria niczym się nie różni. Mpakiet to tylko dodatki, głównie stylistyczne.

m3 ma tylko szersze przednie i tylne nadkola

Dzięki za szybką odpowiedź i za rozwianie wątpliwości, umawiam blacharza!