Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Problem polega na tym że jestem po wymianie kolektora wydechowego no i wiadomo żeby dobrać się do ustrojstwa trzeba rozmontować górę silnika wtryski,pokrywę zaworów... co uczyniłem. Po złożeniu wszystkiego z powrotem autko nie chcę odpalić,jaka może być przyczyna? Proszę o sugestię i porady.Pozdro
Opublikowano

Witam ponownie. Niestety po naładowaniu aku i dość długim kręceniu rozrusznikiem auto nadal nie chce odpalić. Dodam jeszcze że miałem wyjęty aku przez około tydzień czy może w tym tkwić problem? Pozdro

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam potrzebuje szybko pomocy! Wczoraj wszystko dzialalo normalnie a rano nie moglem odpalic swojej x5 , rozrusznik dziala normalnie tz kreci dobrze a samochod Nadal nie odpala, myslalem ze jest malo paliwa a wiec dolalem 5 litrow, I Nadal jest tak samo. Nie wiem is czego zaczac aby rozwiazac ten problem
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Witam ponownie ponownie potrzebuje wskazowek any rozwiazac problem , dotyczy to ponownie odpalania money x5 , poprzednio jak nie moglem odpalic po sprawdzeniu bezpiiecznikow okazala sie ze bezpieczniki ktory jest z tylko byl przepalony-ok wymianie wszystko wrocilo do normy, natomiast w dniu wczorajszym normalnie uzywalem x5 (odpalal ze kazdym razem bez problemu) Zatrzymalem sie na stacji benzynowej, zatankowalem I..... juz nie odpalilem, sprawdzilem wszystkkie bezpieczniki -sa ok , Ale po odlaczeniu przewodu paliwowego of filtra paliwa - ropa nie dochodzi do filtra , teraz nie wiem jak mam to ugryzc ( czy jest jeszcze jakis reley , czy tylko jedna pompa I jak sie za to zabrac - pisze o jakies podpowiedzi