Skocz do zawartości

Bądżmy dużą Rodziną BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bądżmy dużą Rodziną BMW - tak sobie dzis pomyslałem , jak zrobiłem po Polsce 700 km i spotkałem kilkanastu kolegów/koleżanek w BMW.POzdrowiliśmy sie wzajemnie i było fajnie.

Może fajnie by było, gdybyśmy My bywalcy na tym forum mielibyśmy z tyłu naszych Beemek jakiś baner z adresem Naszej strony www.bmw-klub.pl

Przecież nie wszyscy posiadacze BMW o Nas wiedzą. NIech Nas widzą inni!!! Czy to jest dobry pomysł na wprowadzenie w zycie?

Nigdy nie oblepiałem swoich zamochodów , ale tym razem zrobiłbym wyjątek, a Wy? :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano
My bywalcy na tym forum mielibyśmy z tyłu naszych Beemek jakiś baner z adresem Naszej strony www.bmw-klub.pl

www.bmw-klub.pl to strona BMW Klub Polska, z tego co się orientuję to trochę co innego niż "bywalcy na tym forum".

Chciałem tylko wskazać pewną nieścisłość :wink:

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg

Opublikowano
i z tego co wiem naklejki kubowe też są :cool2:

oraz podkładki pod tablice, a na jednych i drugich klubowy adres, także... zapraszam :cool2:

Opublikowano

z drugiej strony, nie wyobrażam sobie wpatrywania się w tablice nadjeżdżającej z naprzeciwka beemki, żeby wypatrzeć czy ma tam... "coś swojskiego". Oczopląsu bym chyba dostał :mrgreen:

A znowuż każdego pozdrawiać... :think: mógłby ktoś pomyśleć, że jakiś nie teges jestem :norty:

Może na Astony się przesiąść - jest ich tak mało, że wtedy można w ciemno pozdrawiać :cool2:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
  • Moderatorzy

Dużą rodzinę właścicieli/miłośników BMW od kilku lat tworzymy. Właśnie z tego powodu założony został BMW Klub Polska. Co więcej należymy do jeszcze większej rodziny - BMW Club Europa.

A do identyfikacji samochodu, każdy klubowicz może dostać klubowe naklejki i podkładki pod tablice rejestracyjne. Wystarczy się zapisać. :wink:

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
koniecznie trzeba się zapisać żeby dostać te podkładki albo naklejki ?
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
koniecznie trzeba się zapisać żeby dostać te podkładki albo naklejki ?

Skoro na naklejkach i podkładkach jest napisane "BMW Klub Polska" to innej opcji sobie nie wyobrażam (nie żebym miał coś nie tak z wyobraźnią :twisted2: )

Opublikowano

Wy tu ciągle o podkładkach i naklejkach klubowych.

A to - w całym dobru przynależności do Klubu - są drobiazgi, detale, dodatki, wisienka na mniam-mniam ciastku. :mrgreen:

Z zastrzeżeniem, że aby poczuć smak ciastka, trzeba regularnie jeździć na imprezy klubowe. Bierne członkostwo daje marne efekty.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
A nie wystarczyło by sobie mrugnąc awaryjnymi "na przywitanie"? :D