Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie do użytkowników X6, w wersji F16 jakie dodatki należy nabyć by ten samochód był " w miarę komfortowy" ? Zdaje sobie sprawę że nigdy nie będzie to F07.
Opublikowano
Piękne pytanie :D Samochód za 300 tyś z definicji powinien być mega komfortowy :) Wszystko powyżej to fanaberia i silnik.
Opublikowano
Piękne pytanie :D Samochód za 300 tyś z definicji powinien być mega komfortowy :) Wszystko powyżej to fanaberia i silnik.

Moim zdaniem bardzo trafne pytanie ponieważ przy tak sporej możliwości indywidualizacji auta poprzez oferowanie przeróżnych opcji wyposażenia z wielu zakresów daje możliwość konfiguracji na własne potrzeby. Jedni wolą M-zawias, drudzy zawieszenie adaptacyjne. Kolejny aspektem jest sama marka BMW gdzie jest postrzegana jako auta usportowione a nie "latające dywany".

Uważasz też, że samochody 3-4 krotnie droższe supersamochody też mają być mega komfortowe bo kosztują dużo?

Mam pytanie do użytkowników X6, w wersji F16 jakie dodatki należy nabyć by ten samochód był " w miarę komfortowy" ? Zdaje sobie sprawę że nigdy nie będzie to F07.

Konfigurując auto w taki sposób aby było komforotowe wziąłbym pakiet zawiszenia komfort z pneumatyką z tyłu i koła do 19". Dodatkowo po zakupie rozważyłbym zamianę opon RFT na "zwykłe", tym bardziej, że w X6 chyba jest miejsce na koło zapasowe. Przynajmniej w bliźniaczym X5 jest ale mogę się mylić co do X6. Tak skonfigurowane auto naprawdę "daje radę" i jest komfotowe a przy przełączeniu na sporotwe nastawienia zawiszenia można pojechać też ostrzej.

"Albo GRUBO albo WCALE"