Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem nowy na forum :) Panowie od jakiegoś czasu szukam BMW E92 w 335i lub 335d najlepiej w full opcji, dziś natrafiłem na takie wydaje się ciekawe ogłoszenie:

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e92-335i-lci-dkg-m-pakiet-performance-ID6yIH1N.html#2bb5fbb5c0

Rozmawiałem z właścicielem, mówi że samochód igiełka, żaden element nie malowany itp.

Jednak tutaj na forum po nr VIN(WBAKG71060E714002) który od niego otrzymałem znalazłem taki temat:

viewtopic.php?f=44&t=294683

Może ktoś był oglądał lub może powiedzieć na co patrzeć przy oglądaniu i czy w ogóle warto jechać go oglądać?

Co myślicie o tym aucie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba było pisać w tamtym temacie, już wiesz, że przebieg jest delikatnie mówiąc małoprawdopodobny.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Może ktoś był oglądał lub może powiedzieć na co patrzeć przy oglądaniu i czy w ogóle warto jechać go oglądać?

Co myślicie o tym aucie?

Interesowałem się tym autkiem bardzo dawno temu ale jakoś nie pojechałem go oglądnąć bo miałem do przejechania cały kraj. Autko stoi już ponad rok pojawia się i znika. Wyjściowa była ponad 109 lub 119. Teraz jest 89 i dalej do negocjacji. W przypadku 335i całych i zdrowych nikt nie robi takich promocji. W De za taką 335i trzeba położyć min 25 tys euro plus akcyza.

Opublikowano
Odpowiedź nasuwa się sama w tamtym wątku. Auto prawdopodobnie z programu 300.000 km+. Jeżeli interesuje Cię auto ze zniszczoną historią i wskazaniem licznika innym niż realny przebieg to bierz. Nawet nie jedź do serwisu, sprzedawca prawdę Ci powie :duh: