Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowym użytkownikiem forum jak i bmw e46 318i z 98 roku. Chciałbym zakupić podgrzewane siedzenia. Co będę potrzebował na pewno siedzenia, sterownik co jeszcze? I jak z podłączeniem? Stare fotele były bez funkcji grzania. Czy mógłby mi ktoś wysłać schematy podłączenia? Powiedzieć co do czego wiem ze już było wczesniej takie pytanie na forum. Ale nie było objaśnione. Prosiłbym o pomoc z góry dziękuje
Opublikowano

zależy czy chcesz żeby to było oryginalnie czy nie.

kupujesz grzane fotele, przełączniki, podpinasz to wszystko ze sobą i już. Znajdziesz schematy na internecie jakie kable gdzie.

szukam
Opublikowano
Mam zamiar kupić oryginalne fotele e46. A kolego masz moze schematy podłączenia? Bawiłeś się już w podłączanie?
Opublikowano

jak sam zakładałem grzanie foteli to robiłem to na uniwersalnych matach i nie robiłem tego żeby było oryginalnie.

użyj google. Przed tobą to ludzie już wiele razy robili i jest wszystko opracowane, nie ma tam dużo kabli. mozesz kupic nawet całą wiązke grzanych foteli.

szukam
Opublikowano

nie prześle ci gotowego rozwiązania bo jesteś leniwy. wpisujac w google "e46 grzane fotele kable" albo "e46 grzane fotele podłączenie" jest kilka for, kilka tematów, nawet na tym forum jest dokładnie opisane ktory kabel gdzie i do którego pinu. I wiem co pisze bo przed chwilą w minute znazłem cały schemat.

Wiec najpierw się forum czyta, potem się pisze. Zamiast zakładać temat i czekać na odpowiedź już dawno byś miał wszystko wydrukowane.

szukam