Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podobno niektorzy mieli problemy z chinskimi blokadami i trudno bylo ustawic rozrzad wiec zwroc na to uwage. Wykonanie blokad nie bylo dokladne. Nie lepiej pozyczyc na kilka dni ?
Opublikowano
Jeśli chcesz kupować to polecam blokady firmy Asta, u mnie pin blokujący koło zamachowe dał radę mimo, że do odkręcenia Jesus Bolt musiałem użyć 2m rury i nasadki 1".
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W piatek doszly mi zakupione blokady i powiem szczerze ze sa bardzo solidnie wykonane spasowanie rownierz jest na wysokim poziomie kupowalem na stronie ProfiCentrum takze dla przyszlych nabywcow polecam
BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
Opublikowano
Do Jesus Bolt dorabiam blokade chociarz widzialel ze sa do kupienia ale uchwyt jest spawany ja to robie z blachy 10mm z jednego elementu
Opublikowano
Ja wole miec wszystko jak trzeba wole blokade na przod walu zalorzyc potem odkrecac bo tak to nie wiadomo albo pin trzasnie albo obudowa aluminiowa albo kolo zebate
Opublikowano
Też się wahałem i bałem, ale gość od którego wypożyczałem blokady powiedział żeby odkręcać śmiało więc spróbowałem. Łatwo nie było, ta śruba jest dopierdolona jak jasny chuj :D