Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej mam pytanie. Udalo mi sie znalezc przyczyne nie dzialania regulacji ledzwi. Mam coupe wiec kable poprostu sie urwaly w miejscu gdzie fotel sie sklada. I wszystko bylo by ok tylko w tym zaworku co podaje powietrze sa dwie dziurki ktore wypuszczaja powietrze z tych poduszek. Jedna dziala a druga nie. Caly czas w tej dolnej jest powietrze. Orientuje sie ktos czy moze da sie ten zaworek naprawic czy moze trzeba szukac jakiegos uzywanego? Da sie to gdzies kupic w ogole? I druga sprawa, czy moze ktos rozbieral fotel zeby dostac sie do tych przewodow co lacza sie z oparcia z podstawa? Bo nie dziala mi jeszcze podgrzewanie w oparciu i podejrzewam, ze to samo sie stalo z wiazka czyli poprostu ja ucielo.
Opublikowano

Ok dla potomnych zeby zostalo. Jak ktos ma taki problem ze nie wypuszcza mu powietrza jeden z dwoch zaworkow w fotelu, proponuje sprawdzic miernikiem czy w guziku nie ma uszkodzonych sciezek. U mnie jedna byla uszkodzona chociaz nie bylo tego widac bo przerwa byla po stronie gdzie sa blaszki. Zrobilem mostek i teraz wszystko smiga.

Ponawiam pytanie. Czy ktos przekladal kable miedzy siedziskiem a oparciem? Chodzi mi o podgrzewanie fotela w oparciu bo mam kable urwane. Trzeba rozbierac caly fotel czy da sie to obejsc?