Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ten samochód ma wszystko co mi się wizualnie podoba, czyli czarny lakier, po lifcie, beżowa tapicerka, joystick i sportowa kierownica.

Chociaż przebieg duży... :-o

http://allegro.pl/bmw-520d-automat-lift-2008-salon-pl-bezwypadkowy-i6797932578.html#thumb/1

Co o tym sądzicie?

Chociaż jestem teraz w Niemczech i chciałem tutaj kupić, bo jakoś bardziej ufam tym niemieckim samochodom... No ale już nie wiem :-)

Acha, gosc to trzeci wlasciciel... moglby byc kurna pierwszy... :-o Ja mialbym byc czwartym... :-o Troche sporo tych wlascicieli... :-o

Edytowane przez Amarillo
Opublikowano

Jechać i oglądać ;-) Wygląda uczciwie, spytaj o rozrząd czy wymieniany, w tych silnikach jest wadliwy i prędzej czy później trzeba go zmienić. Koszt ok 2500-3500 zł.

Przebieg według mnie normalny, co za różnica który właściciel. Uwierz mi, że większość "perełek" z Niemiec, w których napisane, że od pierwszego właściciela to lipa :cool2: Po prostu nie tak łatwo to zweryfikować jak auta z Polski, więc handlarze piszą co chcą.