Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy i w sumie to jest moj pierwszy post w internecie i moze uda mi uzyskac jakies informacje bo moj elektromechanik ma dlugi weekend . a wiec mam problem ze swoim cudownym bmw e61 .. nie włącza mi sie wyświetlacz i guzik idrive tez nie działa nie ma żadnej reakcji .. po zamknięciu auta wydaje caly czas taki dźwięk i podświetlone sa guziki w radiu .. mial ktos może taka przypadłość ? wczesniej radio zawieszalo sie a teraz mam czarny ekran i ten dzwiek .. podaje link do filmiku

https://www.youtube.com/watch?v=64ezP1OlV3s

Opublikowano

Miałem takie same objawy u siebie, restarty, czarny ekran później już tylko naprawa czytnika.

U mnie jak podświetlały się przyciski to czytnik rozładowywał akumulator.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

W moim BMW e61 po przekręceniu kluczyka pojawia się logo BMW i cisza radio nie gra , i-drive kręci się bez żadnego oporu. Znalazłem w bagażniku pod kołem zapasowym moduł MPM , wydaje się że jest ok. Dzisiaj w drodze do pracy radio zaczeło znowu grać i navi niby ok. Ale jak juz wracałem do domu znowu problem wrócił. Szukam jakiegoś kumatego gościa który potrafi sobie z takim problemem poradzić samodzielnie bo nie ukrywam że wywalenie 1000 PLN na nowy CCC to trochę przesada. Jeśli macie jakieś info o serwisie w rozsądnej cenie w woj. kujawsko-pomorskim będe wdzięczny.