Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam szanownych kolegów. Chciałbym zmienić swoją zwykła tapicerkę na skórzana. Znalazłem fajny komplet na allegroallegro, fotele mają pamięć i Elektryke, natomiast w mojej serii jest tylko podgrzewanie. Czy dużym jest problemem przełożenie foteli? Czy gniazda będą pasować do siebie i pamięć foteli będzie działać? Czy chociaż sama elektryka będzie funkcjonować. Na co zwrócić uwagę kupując używane fotele? Dzięki za pomoc
Opublikowano

Czemu chcesz zamienić na skory? Ja mam jasne skory i zastanawiam się czy nie lepiej sprawdziłyby się materiałowe - takie jak maja w m pakiet. Na swoje nie narzekam są w b dobrej formie 5lat auto nie ma. Nowe materiałowe widziałem a używanych jeszcze nie :/ Ciekawi mnie jak znoszą bieg lat. Skory moim zdaniem w zimę lipa w lato lipa zimno/nagrzane. Fotele mam sportowe ogrzewane.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

U siebie mam m pakiet alcantara jak nowa brak jakichkolwiek śladów zużycia po 4 latach

Używek nie ma i nie bedzie, mysle ze nikt by ich nie zamienił na nic innego,jedynie chyba ze trafi sie tapicerka z rozbitka

Opublikowano
To prawda. Też mam tapicerkę m-pakietową z alcantarą i po 200 tyś km zero śladów zużycia. Miałem już skóry, miałem materiały i zdecydowanie najlepiej pasuje mi alcantara.