Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, panowie dziwny przypadek w mojej E34 525 12v, mianowicie podczas jazdy zapala sie kontrolka od abs'u i auto gaśnie, potem jest problem z odpaleniem, po kręceniu raz za 1szym razem raz za 20tym zapali i jedzie dalej i tak kilka razy.Teraz fura stoi, bo juz nie odpaliła.Przy kręceniu zachowuje sie jakby była na jakimś odcięciu,wkładałem drugi komputer od wtrysków ale nie pomogło,kręci jakby na sucho,paliwo jest,pompa sprawna,gazu nie mam założonego, jak ktoś moze pomóc to bardzo prosze, pozdrawiam
Opublikowano
hmm, pachnie mi tutaj jakimś spadkiem napięcia, ABS, jak jest sprawny oczywiście to zapala się przy spadku napięcia coś koło poniżej 10V. Może alternator ci szlak trafił i napięcie idzie w dół. NO ale myśle że zauważyłbyś to, może jakieś zwarcie masz, to taka szybka myśl, inne z zapalaniem ABS nie przychodzą mi do głowy

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW