Skocz do zawartości

Montaż ringów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym zamontować ringi w swojej f31 i szukam jakiś wskazówek jak to zrobic.Czy lampy w f31 sa jak w e46 na zatrzaski czy klejone ???
Opublikowano
Lampy są klejone.
Opublikowano

czyli zaczynami wieś tuning F30

znaczy ze pora na nowy model zeby juz bmw wypuscilo do salonow

Opublikowano
czyli zaczynami wieś tuning F30

znaczy ze pora na nowy model zeby juz bmw wypuscilo do salonow

To samo chciałem napisać, a już myślałem ze ten model długo zostanie nieskazitelny ...

Opublikowano
jeszcze jakiegoś szpojlerka i grilla w niebieszko czerwono paszeczki szprejem machnąć :norty:
Opublikowano
  • Autor
F30 to juz stare auta na rynku od 2011 wiec trzeba modyfikować to czego bmw nie zrobilo...4 serii juz nie trzeba ☺
Opublikowano
Wg mnie to jest pi3r....nie o szopenie. Co z tego ze 2011, To auto ma tak piękna linie, lampy ze jedyne co mozna tylko zmienić to grill na cały czarny, felgi albo jakis akcent.
Opublikowano
  • Autor
Zgadzam sie w 100% z toba dlatego nic oprócz wstawienia gazowych szklanych ringów i przyciemnienia szyb nic nie mam zamiaru kombinować a zdanie moje jest takie ze niezależnie od rocznika kazde bmw powinno byc wyposażone w fabryczne ringi bo jest to jednak jeden ze znaków rozpoznawczych tej marki.
Opublikowano

Jak chcesz ringi to zrób to porządnie i wstaw Xenony albo LEDy (tylko porządnie, a nie w bieda wersji bez poziomowania i spryskiwaczy, która potem oślepia innych). Przynajmniej będziesz miał realną korzyść w postaci lepiej oświetlonej drogi.

Co do wieś tuningu to polecam wątek tego gościa z UK: http://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1273102

Opublikowano
Jezu, niech te naklejki M PERFORMANCE na czoło sobie jeszcze przyczepi :mad2: :cry2: :D
Opublikowano
Naklej na lampę od zewnątrz - będzie lepiej widać
Opublikowano
podaj adres to kupię i prześlę Ci emblemat ///M do naklejenia na tylna klape, zestaw nakladek na grill zebys mial prawilne paski oraz naklejke na przednia i tylna szybe (blende) z napisem M POWER
Opublikowano
podaj adres to kupię i prześlę Ci emblemat ///M do naklejenia na tylna klape, zestaw nakladek na grill zebys mial prawilne paski oraz naklejke na przednia i tylna szybe (blende) z napisem M POWER

Autor watku pytal o ringi. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Widze ze pelno frustratow oburzonych tym, ze ktos chce cos zmienic w swoim aucie. Jego auto i moze robic co mu sie tylko podoba, a tych kilku blyskotliwych powinno to g... interesowac.

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

Opublikowano

nie jestem zfrustrowany, powiem więcej mnie nawet tego człowieka jest tak po ludzku szkoda

kupił auto na bieda lampie, ale zapewne jego EGO nie daje mu spokoju i musi zrobić wszystko aby je sobie podbić pokazując innym że on ma ringi.

więc wkurza cię bieda lampa? to zrób to profesjonalnie i zaloz cos co będzie i wyglądać i świecic tak ze innych nie będzie oślepiać, a będzie też zgodne z prawem

i nie wieśniacz bmw F30 wydaje się że jeszcze za wcześnie na agrotuning tego modelu, poczekaj chociaż na premierę nowej generacji.