Skocz do zawartości

[sedan] czy maska z polifta na pewno pasuje do przedlifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w tytule (BMW e46 sedan), czy maska z lifta pasuje na pewno bez przerabiania do przedlifta? Czy ktoś to robił? Czytałem sporo na ten temat ale nikt konkretnie się nie wypowiedział na ten temat. Proszę o pomoc
Opublikowano
Kolego sama maska może pasować ale musiałbyś zmienić reflektory a co za tym idzie kierunkowskazy więc i błotniki i listwy pod reflektorami.
Opublikowano
Ale chce zmienić samą maskę, gdyż dużo lepiej wygląda, a moja stara wymaga lakierowania, więc wolę założyć w tych samych pieniądzach nowszą :D
Opublikowano
:mad2: Czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem ? Skoro jest inna maska i inaczej jest wyprofilowana do świateł to muszą być inne, jak inne światła to inne kierunkowskazy a jak inne kierunkowskazy to i inne błotniki jak Tobie to jeszcze wytłumaczyć ? :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak Tobie to jeszcze wytłumaczyć ? :duh:

Może ja spróbuję: maska z polifta na pewno nie pasuje do przedlifta. :-)

Opublikowano
Z sedana i touringa możesz zamieniać bo to to samo, cupe to już coś innego a cabrio to chyba cupe więc pewnie będą zamienne między sobą. Ale wszystko do sprawdzenia na bmw store dla pewności
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Coupe z cabrio są zamienne, pozostałe są inne.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Nie napisałem tego samego co ty, tylko coś innego w dodatku dorzuciłem fotkę, a post ma formę żartobliwą.

A ty nie musisz cytować całych poprzedzających postów ;)

Opublikowano

A ty nie musisz cytować całych poprzedzających postów ;)

Chciałem go skrócić ale nie było z czego dla tego wywaliłem tylko fotkę . Wprowadziłeś założyciela tematu w błąd że trzeba zmieniać lampy błotniki kierunki , a wcale nie trzeba .