Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z drzwiami kierowcy chyba nie działa czujnik otwarcia drzwi ponieważ po otwarciu drzwi nie zapala się oświetlenie w środku,nie uchyla się szyba (e46 coupe) itd. czy to może powodować problem z pilotem ? Nie mogę otworzyć ani zamknąć auta pilotem.
Opublikowano

stało się to nagle ? czy od poczatku nie działa.

centralny powinien zamykać auto, po prostu jak coś nie tak z zamkiem to tych drzwi nie zamknie i tyle ale reszta powinna chodzić.

spróbuj zakodować kluczyk do centralnego. Robi sie to 30 sekund, jest proste, opis znajdziesz na necie. Może bateria padła ?

szukam
Opublikowano
Było tak od kiedy mam auto. Bateria w e46 ładuje się kiedy kluczyk jest w stacyjce więc raczej jest w porządku. Spróbuje zakodować kluczyk.
Opublikowano
Chyba jednak bateria w pilocie do wymiany będzie bo nie reaguje na kodowanie ale tego kluczyka chyba się nie da rozebrać :?
Opublikowano
Rozbiera sie. Tylko baterie kup taka do ładowania, bo jak kupisz zwykła to długo nie podziała. Bateria taka jak do zegarka tylko znajdz oznaczenie albo ze starej spisz.
szukam