Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupował i zakładał ktoś może czarne nerki do f10 . Jestem w trakcie zmiany całości na m-pakiet i szukam jakieś w miarę dobrze zrobione nerki w przystępnej cenie .

Może coś takiego ?

http://allegro.pl/grill-nerki-bmw-f10-f11-m5-m-pakiet-black-polysk-i6305920044.html?reco_id=be59e039-1fa7-11e7-8437-6c3be5bb21e8&ars_rule_id=201

http://allegro.pl/grill-nerki-bmw-f10-f11-m5-m-pakiet-kolor-polysk-i6705281928.html

Opublikowano
ja mam w e60 nerki ''made in china'' :lol: kosztowały nowe ok 80zł z wysyłką, całe czarne matowe, ale obwódki psiknąłem sobie perłą 475, efekt baja, nerki mimo swojego pochodzenia spasowane jak oryginał :mrgreen:
Opublikowano

Czesc

Podlacze sie do tematu. Czy ktos ma czarne nerki w macie z bialym nadwoziem i moze udostepnic zdjecia jak to wyglada.

Dzieki

Opublikowano
Ja do swojej X5 kupiłem made in China tylko,że w macie i niestety,ale powędrowały do kosza.Jakość wykonania by uszła tyle,że słabo to było spasować-odstawały w dolnej części już po zamontowaniu.Może pecha miałem :roll:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czesc

Podlacze sie do tematu. Czy ktos ma czarne nerki w macie z bialym nadwoziem i moze udostepnic zdjecia jak to wyglada.

Dzieki

W mojej byłej już, F10.

1.jpg 1.jpg

Galerie zdjęć na aukcje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nerki już założone . Pasują idealnie , wszystko jak najbardziej ok :)

Ktore wybrales?

Zdejmowales caly zderzak?

Opublikowano
Wybrałem całe czarne bez kolorowych wstawek :) stwierdziłem że mam silnik 2.0 i zawsze się śmiałem z ludzi których auto wyglądało jak bolid mając pod maską 100 koni.
Opublikowano

Zdjęcie które wrzuciłem nie jest zbyt świeże, teraz f10 jest juz w pełnym mpakiecie.

Owszem silnik 2.0d ale wydaje mi sie ze optyczny mpakiet to kwestia estetyczna i co za różnica czy pod maską jest 1.8 czy 5.0 wygląda lepiej ? Wygląda :)

• 3 lata później...
Opublikowano

Ponawiam temat żeby nie zaśmiecać.

Chciałbym zapytać czy te chińskie nerki które są dostępne na rynku od m-pakietu będa pasować do zwykłego zderzaka przed lift? Chciałbym żeby wszystkie elementy były czarne. :8)