Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , temat za pewne wałkowany już nie raz , mam natomiast taki problem , moduł łączy się ze smartfonem , kasiążka tel. ładuje się w radiu -duże navi , wybieram numer tel. na radiu i dzwoni , radio przycisza się świeci zielona lampeczka i za jakis 3-4 sek, radio rozłącza sygnał , głos radia powraca , a smartfon dalej sam sobie dzwoni i nic się nie dzieje w radiu . No i teraz nasuwa się pytanie czy mam uszkodzony moduł czy telefon jest za nowy do tej aparatury ? Numer mojego bluetooth to - 84 21 6 934 552-02 , wychodzi ze to jest 1 generacja?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No i problem rozwiązany, wystarczy poszukać telefonu z rocznika maksymalnie do 2006 roku i wszystko działa, wystarczy przekierunkować połączenia i śmiga jak ta lala;)
Opublikowano
Jakość rozmów idealna , bardzo dobrze słychać rozmówcę jak i mnie.Ja podpiąłem sobie Sony Ericsson k750i i paruje się elegancko, można też sparować nokia 6310i i iPhone 2g ten starszy, na pewno też inne aparaty z tamtej epoki. A i jeszcze jedna ciekawostka, w podłokietniku jest miejsce na adaptery do telefonów, szukasz do danego modelu tel na allegro i masz wtedy stację dokujacą i nie musisz ładować tel. Pasuje z E60
Opublikowano
Ja mam trochę nowszą generację modułu ULF, udało mi się sparować iphona 7, iphona 5 i Lumię 640, ale jakość dźwięku jest bardzo słaba, praktycznie nic nie słyszę, nie wiem czemu :/
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
ja mam 1 generacje ulf i iphon7 jest ok chociaż jakość głosu taka sobie ale też nie tragiczna