Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , Problem jest taki że gdy rano podszedłem do samochodu był on całkowicie "martwy" zero kontaktu z czym kolwiek żadna kontrolka sie nie paliła brak kontaktu z kluczykiem centralnym zamkiem , światełka w środku tez niedziałały tak jakby akumulator był rozładowany jednakże był naładowany i napiecie było na nim sprawdzone , po upływie ok. godziny czasu samochód działał normalnie , problemem jest to że byłem u kilku elektroników i mechaników i nikt nie wie co to moze byc a stało mi sie to juz 4 razy podczas 3 tygodni i boje sie gdzie kolwiek pojechać . Prosze pomocy
Opublikowano
Cześć, sprawdź dokładnie wyjścia elektryki z klemy +. Ostatnio auto kolegi nie chciało odpalać, problem leżał w jednej z tych blaszek przy klemie.
Opublikowano
bamol123 Sprawdz w jakim stanie masz kabel masowy, który łączy blok silnika z karoserią. Jest on wykonany z aluminiowej plecionki, która z czasem ulega utlenianiu a nastepnie przerwaniu. Powodzenia. Daj znać czy pomogło.
Opublikowano
jutro sprawdze i powiem czy jest ok , a macie pomysły czy coś jeszcze moze byc przyczyną czy moze to być cos z Casem ?
Opublikowano
kabel masowy jest wporządku pewien elektronik powiedział mi ze może to być sterownik silnika w środe się wszystkiego dowiem
Opublikowano
problem w 90% E90 to kabel + przy bezpiecznikach sie przepalil. Latwe do sprawdzenia.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie