Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje informacji jaki typ żarówki występuje w ringach w BMW E65 i jak je można wymienić???

Z góry dziękuję.

• 6 lat później...
Opublikowano
Jak w temacie, w E66 w jednej lampie spaliła się żarówka, na internecie jest pełno różnych BMW Led Marker, chce wymienić od razu dwie sztuki, tylko jakiej mocy wybrać są od 3 do kilkudziesięciu, chciałbym aby dobrze i mocno świeciły, bo teraz co mam to ledwo widać. Jakie wybrać, może ktoś mi poradzić ?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szkoda kasy. Kupiłem ledy za 199 zł. Demontaż zderzaka i lamp. Po wymianie, efekt był identyczny, z tym, że ringi świeciły na niebiesko. Poza tym, po wymianie co trzy dni padał mi akumulator.
Opublikowano
Kupiłem markery z Allegro koszt około 250 zł o mocy 25W na marker. Prawdę mówiąc w dzień nie widać praktycznie żadnego efektu, także jeśli chcesz aby cokolwiek było widać, raczej strzelałbym w większą moc :) Moje mają barwę światła coś ponad 6k i jedynie kiedy to widać, to w nocy. Ciekaw jestem jak szybko się to spali i znów będę przeżywał rozterki związane z demontażem zderzaka :D
Opublikowano
Witam wszystkich ja kupiłem na ali markery 45 w po wymianie stwierdziłem ze świecą tak samo jak wcześniejsze 5 w czy jest szansa osiągnąć na takich markerach efekt jak w tych nowszych modela BMW ?? P.S wcale nie trzeba demontowac zderzaka żeby wymienić te zarowki po odkreceniu 4 śrubek reflektor idzie na tyle wysunąć ze spokojnie można zarowki wymienić pozdrawiam
Opublikowano
Tak wymienisz tylko w przedlifcie. W poliftowej żarówka jest zamontowana od spodu reflektora, wiec żeby ją wyjąć trzeba zdemontować zderzak.