Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanko chcialbym zalozyc do mojej bmw e34 silnik 2.5 89r jeszcze ten normalny nie 24 zaworowy turbine od czego najlepiej i jak ja zamontowac moze ktos juz z was to zrobil
Opublikowano
w zasadzie to masz wiele możliwości ale wszystkie prowadzą do sporych wydatków.Czasami koszty założenia turbiny i zgrania wszystkiego czyli odprężenie silnika,zmiana sprzęgła,przemapowanie elektroniki itd ,mogą nawet kilkukrotnie prewyższyć wartość auta :norty: Jedno jest pewne nie da sie tego zrobić tanim kosztem bo więcej bedziesz miał kłopotów niż przyjemności z jazdy :cool2: Jeśli nadal nie rezygnujesz z projektu to tak trzymaj :cool2: no i radze skontaktuj sie z www.ksrmotorsport.pl oni mają już niemałe doświadczenie w tych sprawach.Powodzenia :cool2:
Opublikowano

Wejdź na forum Turbokillers.com i tam zagadnij gościa Cziko - udzieli ci wszystkich informacji , doradzi, obliczy koszty , sprzeda części i jeszcze jak się uprzesz to Ci zrobi.

Pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam mam pytanko chcialbym zalozyc do mojej bmw e34 silnik 2.5 89r jeszcze ten normalny nie 24 zaworowy turbine od czego najlepiej i jak ja zamontowac moze ktos juz z was to zrobil

Hehehe, co to znaczy, że masz "ten normalny nie 24 zaworowy" ??

Znaczy, że ja mam nienormalny ??

Wsadzenie turbiny to, jak piszą koledzy, nie tyle problem sprzętowy, bo odpowiednie kity i zakłady są, ale problem ekonomiczny :)

Ogólnie, to gratuluję pomysłu i czekam na wyniki.

Kai