Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich miłośników bmw.Mam problem a zarazem pytanie i prozbe posiadam bmw e30 325e 90kw rok 86 jakis czas temu strzeliła ona na benzynce i po strzale straciła moment obrotowy, zwiękrzyło sie dość sporo spalanie, ciężkie odpalanie wymieniłem przepływke,przewody WN bo na nich było przebicie a swiece to juz chyba 6 kompletów, sprawdiłem szczelnosc dolotu czy moze jakis czujnik ma złe wskazanie??? brak mi juz pomysłów.Jeszcze jedno czy da sie ją podłączyć pod komputer jak tak to w jaki sposub (mam małą złączke). dzięki serdeczne.
Opublikowano

Myślę, że tu bardziej pomogą ci użytkownicy ety, ale ja mimo wszystko szukałbym jakiejś nieszczelności na dolocie.

Kup jakiś spray(typu samostart) i psikaj nim po wszystkich połączeniach, wężąch od silnika krokowego, uszczelce między kolektorem a głowicą itp. i jeśli obroty będą wzrastać, to masz nieszczelność.