Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :)

Mam dylemat co do nagłośnienia w mojej e39.

Oryginalna nawigacja pomimo wielu prób i szczerych chęci gra bardzo ******

Posiadam navi 16:9 i czytnik mk4 w bmw e39 z 2002 roku , próbowałem uruchomić w niej aux podpinając się do "kostki aux" która wychodzi z wiązki za radiem bezskutecznie wyczekując funkcji aux w Mode.

Wywaliłem tylko pieniądze na ten kabel.

Z wkurwem stwierdziłem dziś , że chce zmienić tę ori navi na coś co będzie lepiej grało.

Stąd moje pytanie do was jaka nawigację polecacie z serio tyhc wyglądających oryginalnie nawigacji z androidem ?

Jak one działają , czy spełniaja dobrze swoją fukncję ? Dużo rzeczy w moim aucie jest sterowanych z nawigacji , ustawianie daty i języka na monitorze w liczniu , czy z takiej navi z andkiem będę miał również możliwość ingerencji w samochód?

A możę polecacie jakieś inne radio typu pioner które łądnie wygląda dobrze łupie i sprawdza się w e39?

Doradźcie mi w wyborze jakiegoś radia , Prosim :)

+ Zakupiłem oryginalny subwoofer pod tylną półkę zod zestawu DSP.

I moje pytanie , czy nie posiadając dsp mogę na krótko podpiąć ten subwoofer pod jakiś wzmiacniacz?

Czy ktoś próbował tak robić ? może doradzi mi jakiego wzmiacniacza użyć ? :)

Pozdrawiam i czekam na waszą pomoc :)

Opublikowano
Spoko , tylko gdyby to było w oryginalnym opakowaniu z e39 :) Taki dokładaniec nie pasuje mi do samochodu :P