Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a powiedz kolego jak Ci się sprawdza zestaw master sporta bo wcześniej chwaliłeś, że całkiem ok.

A6 C6 2011r. 3.0 TDI Quattro

BMW E61 2006r. 3.0D

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dawno nie zaglądałem, co do mastersporta, dalej siedzi póki co żadnych problemów stuków luzów, wszystko w jak najlepszym porządku, końcówki kierownicze również trzymają. Jedyne czego nie polece z tego ich zestawu to łączniki bo wytrzymały z 2msc. Reszta jest naprawdę ok jak za te pieniądze
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Naszła mnie myśl o wymianie wspomagania na EPS, mam w domu magiel od e87 116d (2011r), trochę przejrzałem internety i wiem że mechanicznie nie ma z tym problemu ale elektonicznie może być trochę zabawy. Pytanie do osób znających temat kodowania czy jest to wykonalne. moje auto jest z 2005r natomiast magiel z 2011 e87 czytałem że potrzebne są jakieś kody FSC? Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc to ogarnąć kodowanie, czy może jednak te kody fsc nie będą potrzebne ?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
A więc tak, magiel na miejscu wszystko zakodowane działa dzięki pomocy kolegi Kkx5 wielkie dzięki. Kręci sie super teraz próba zakodowania servotronic. Niestety nie mam fotorelacji, wiecie jak jest łapska brudne i w amoku pracy o tym nie myślałem.