Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak już wspominałem dopiero się uczę dlatego tyle pytań i niewiedzy. A mianowicie w aucie które kupuję świeci się jeden błąd który pokazuje ikonkę światła i strzałkę, wszystkie lamy świecą normalnie. Czy ktoś z Was miał taki błąd ? Wiem że najlepiej podłączyć kompa i przeskanować błędy ale przypomniało mi się i dlatego pytam. Jeszcze jedno pytanię bo nie wiem jak to jest w bmw po odpaleniu auta i włączenie świateł powinny się one zauważalnie ustawiać ? chodzi o to że lampy idą w dół potem górę i już są ustawione bo jeśli tak to może to być problem z samopoziomowaniem. Chyba że lampy poziomują sie odrazu po tym gdy odpalamy silnik i gdy je włączałem manualnie to już były ustawione. Panowie jak to jest w Waszych bmw z tym poziomowaniem? Dziękuję z góry za odpowiedz.
Opublikowano
Ja mam zwykłe lampy bez xenonu ale mam poziomowanie sam się zdziwiłem że wersja bez xenonu ma samo poziomowanie :) U mnie wygląda to tak że jak włączam światła a auto stoi na równym to nic nie poziomuje dopiero gdy włączam światła a np. auto stoi z górki lub pod górkę dopiero wtedy widocznie widać poziomowanie góra dół .
Opublikowano

Zwykły, czyli taki z regulacją 0, 1, itd? (jak poniżej?)

Jeżeli tak, to nie masz poziomowania, jest to tylko sprawdzenie regulacji lamp.

6f96df0caac542cd09f70a8f6af614a9.jpg