Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. kupilem ostatnio radio sony gt300 a teraz kupilem glosniki 6x9 na tyl firmy boschmann 350 dim nie wiem co to znaczy (ile maja watt) moje radio ma 4x50 a one graja wsumie cicho a na 70% mozliwosci radia juz charcza, czy to moze byc wina kabli znaczy czy oryginalne kable moga byc za cienkie i nie ma udezenia pradu na glosnik.. i jeszcze jedbo czy e 36 maja oryginalne zwrotnice???
Opublikowano
odrazu wymien kable do glosnikow (poprowadz po prostu nowa instalacje) na takie konkretnie grubsze bedzie o niebo lepiej gralo a w sumie to daj tez dobry gruby kabel bezposrednio z akumulatora na zasilanie radia
Opublikowano

Witam

Jesli Ci w radiu wyswietlacz przygasa przy glosnej muzyce to mozesz wymienic przewod zasilania radia w innym przypadku bezskuteczne to bedzie. To ze pierdza glosniki przy glosniejszej muzyce to wina glosnikow. Maja baaaardzo mala skutecznosc i dlatego zeby graly w miare dobrze musza byc napedzane wzmacniaczem. Moja rada: zmien glosniki na dobrej firmy o wysokiej skutecznosci albo kup wzmacniacz do tej pary glosnikow buszmana. Wymiana przewodow glosnikowych na 100% nie przyniesie poprawy dzwieku.

Pozdrawiam