Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy do mojego samochodu będzie pasować osłona z innego modelu ? Bo szukam szukam i nie mogę znaleźć tego :( a na dworku gorąco..
Opublikowano

odświeżam temat .. Proszę o pomoc. miałem już nagraną taką część ale sprzedawca stwierdził, że jednak jej nie ma :( nie wiem czy będzie pasować z jakiegoś innego modelu. pozdrawiam

ps. chodzi o ten plastik między chłodnicą a wiatrakiem.

Opublikowano

Witam!

Moim zdaniem nie będzie. Mocowania są chyba w różnych miejscach. No cóż, wszystko da się przerobić ale czy warto. Rozejrzyj się za dedykowaną do m10. Te większe są od m40. Inna chłodnica, inne zamocowanie, inaczej biegną przewody. Dla pewności może podjedź na jakiś szrot lub do osoby z którą się dogadujesz i przymierz, zakładając że to niedaleko od Ciebie.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Dzięki, kurde nie mogę tego znaleźć przetrzepałem całe allegro z częściami z rozbiórki e30 m10 i nikt tego nie ma, aż niemożliwe. Jeden koleś chciał mi to sprzedać za ... 100zł. Podziękowałem. Kawałek plastiku, wiem, że konieczny ale cena przesadzona. pozdr.