Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś ma informację o grubości przelotu tłumika w moim modelu samochodu ? Sam nie wiem do końca nie wiem o co chodzi, ale mó tłumik strasznie pierdzi, a do tego seryjna rura wygląda słabo i chciałem kupić taki:

http://rm-motors.pl/pl/tlumiki-uniwersalne/175-tlumik-sportowy-rm-motors-rm3-lewy-lub-prawy.html

Nie potrzeba mi wydechów za kilka tysi, bo to tylko 1.9 Tak więc proszę bez subiektywnych opinii, chciałbym po prostu dobrze dobrać te wymiary :)

Opublikowano

kupując taki uniwersalny tłumik musisz się nastawić niestety na to że bez rzeźby tego nie zamontujesz

bez cięcia i spawania i tzw. drutowania nie obejdzie się

napisałem ci pW

Opublikowano
No wiem że bez wycięcia starego to nie da rady tego podpiąć xD Co jak co, ale taki tłumik powinien potrafić zamontować każdy ogarnięty tłumikarz czy mechanik, nawet jeśli trzeba dorobić jakieś zaczepy. Wolę juz coś podrutować niż patrzeć na ten stary brzydki wydech. Nie rozumiem czemu w 318 wypuszczali taki chłam, który tak psuje wygląd :?