Skocz do zawartości

e46 Coupe POLIFT kto robi lampy dla tego modelu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. pytanko jak w tytule. Kto robi lampy przednie orginał dla BMW? czy jest to Hella czy Alcar? czy moze poprostu BMW?

Mam zajechane Alcary zaczepy ledwo zipią ,srodki lataja. Jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Wiele osob wystawia wlasnie te Alcary jako orginal polift uzywane. Cos mi mowi ze gowno prawda. Chce zmienic na cos dobrego jakosciowo i zeby to w miare dobrze swiecilo. Poki co wlozylem 4x H7 osram night breaker unlimited +110% i szczerze to spodziewalem sie duzo wiekszej roznicy w mocy swiecenia.

mam dokladnie takie lampy jak gosc na filmie

Opublikowano

dobre pytanie...

w coupe 320cd masz 20 rodzaji reflektorow. produkuja rozni producenci:

hell

PRASCO

zalezy od glownych czy to klosz czy xenon

tutaj masz liste 20 produkowanych

https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/63_0808-reflektor/i47613/kL/sN/r2003/m06#part01

sprawdz numer swojej. te lampy sa super pomyslane i wykonane

najwidoczniej masz zamienniki

gg 5216510

6981e5d7cb7f0.jpg

Opublikowano
ta stronke juz mam obcykana ale nie podaja producenta wiec myslalem ze wszystko marki "BMW" z drobnymi roznicami. Np: czy soczewka czy bez, czy sa silniczki czy nie, czy xenon czy halogen. Chodzi mi o to ze jezeli ten Alcar robi dla BMW i kupujac orginal przyslaliby mi takie lampy za 1500 ;) to wolalbym kupic te same lampy np w intercarsie za 1000 przykladowo