Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co sadzicie o filtrze powietrza pipercross? Chodzi o montaz gonw dieslu, jakie sa minusy i plusy zamontowania takiego filtra?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja zamontowałem go w moim e46 M47N 150KM we wrzesniu chyba. Wyszedł mnie taniej niż bosha bo znajomy fajną cenę rzucił, więc wziąłem. Co do dynamiki jazdy czy jakiś super osiągów to nic nie odczułem. Martwi mnie też to mycie tego filtra i ponowne oliwienie. Samochód uziemiony na pól dnia, ale nie robiłem tego jeszcze.
Opublikowano
Czym go czyscisz, ile kosztuje taki preparat? Czy trudno sie go czysci? Rozumiem ze on jest powiedzmy na 100 tys. Km:)?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyjmujesz tak często jak zwykły filtr, tylko go nie wywalasz. idziesz pod kran i myjesz. następnie oliwisz tym ich preparatem i do auta. cenę preparatu znajdziesz na necie, tak samo jak instrukcje czyszczenia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tego nie wiem, ale firma jest dość znana więc nie pozwoliłaby sobie na takiego bumbla. Fakt że jak wyjmujesz go z worka to jest taki tłusty.