Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Na wstępie chciał bym się przywitać że wszystkimi ponieważ jestem nowy. Przechodząc do pytań.

Chciałbym zamontować do swojej BMW "touring" siedzenia skórzane. Moje pytania są następujące:

1. Czy fotele skórzane pasują od każdej wersji. Domyślam się że do mojego touringa bedą pasowały tylko fotele+kanapa od innego touringa i sedana. Jeśli jestem w błędzie to proszę o odpowiedz od jakiego jeszcze będą pasować.

2. Czy muszę szukać tylko typowo od e46 czy może fotele i kanapa będą pasować również od e36 touring.

Wszystkim z góry dziękuję za Pomoc. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

fotele przednie bedą pasować nawet od coupe. Kwestia czy chcesz miec jak fabryka czy chcesz jakieś rzeźby odstawiać z rączkami do pochylania itp. Tylna kanapa tylko od touringa to chyba jasne :D kazda wersja różni sie najbardziej tylną kanapą.

fotele z e36 są małe, bedą słabo wygladać. Do tego chyba rozstaw otworów w szynach jest inny. Ludzie raczej pchają fotele z e46 do e36 niż odwrotnie :D komplet ładnych stołków za niecałe 1000zł kupisz chyba że potrzebujesz wybajerowane w elektryce i pompowane albo indywidualne jakieś.

szukam
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Wystarczą mi zwykłe skórzane bez jakiś tam bajerów. Jeszcze raz wielkie Dzięki ;)