Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponownie, zacznę może całą historię z modułem od początku, na wyświetlaczu nie było aktywnej funkcji telefonu, pogrzebałem , poczytałem i doszedłem ze mam moduł w bagażniku - nie aktywny, brak bezpiecznika . Włożyłem bezpiecznik 10A który po chwili się spalił, więc włożyłem 15A i tu już było ok , funkcja pojawiła się na wyświetlaczu lecz dalej był problem z parowaniem telefonu - wszystkie kombinacje nie działały . W tedy podłączyłem INPE , udało się przez nią sparować telefon, kontakty pojawiły się, mogę wybrać numer telefonu na nawigacji i tu zaczyna się problem, telefon łączy , radio nie przycisza się i nic nie słychać w głośnikach tylko normalnie połączenie w telefonie i nic więcej . Może miał ktoś podobny problem i dał radę go rozwiązać ?? z góry wielkie dzięki , pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A z fabryki jak wyszedł? Z bluetoothem? Jaki tam powinien być bezpiecznik?

With mobilephone sent.

Opublikowano
bezpiecznik powinien być 10A , z fabryki wyszedł z bluetooth , w podłokietniku jest przycisk do parowania i miejsce na telefon.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli 10A pali a taki powinien być to oznacza że gdzieś ma zwarcie. Może być że moduł jest zepsuty a poprzednik wykodował żeby nie było problemu przy sprzedaży.

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Najprawdopodobniej tak było, myślałem że może to już ktoś przerabiał, dziwne bo inpa nie pokazuje błędu, pogrzebie jeszcze przez program a jak nic nie uda się zrobić to drugi moduł, pozdrawiam
Opublikowano
A ja mam szybkie pytanie: jak sparowac telefon przez INPE? U mnie rowniez standardowe procedury nie dzialaja, a w inpie takiej opcji nie zauwazylem...