Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to dopiero mój pierwszy post na tym forum, gdyż lada moment przesiadam się z Audi na BMW :)

Mam pytanie, być może dla większosci banalne, jednak zanim wydam złotówki, wolę zapytać. Muszę wymienić tylne lampy w swojej f30 (led, 2013 rok). Europejskie lampy będą pasować na zasadzie plug&play ? Czy trzeba coś przerabiać, czy może w ogole usa kupowac i przerabiac na eu (glupota, ale pytam) ?

Dzięki za odpowiedź, pozdro

Opublikowano

jakie "diodów" :mrgreen: chcecie przerabiać w kierunkach prelci F30? przecież tam zwykłe żarówki siedzą...

temat już parę razu poruszany na forum

albo zakładasz klosze EU i po sprawie, albo do kloszy z czerwonymi kierunkami zakładasz mocne bursztynowe żarówki LED, i to super działa i zdecydowanie lepiej wygląda niż lampy EU z pomarańczowymi kierunkami

Opublikowano

Jeszcze jedno... Jeśli mam pobite lampy zewnetrzne z kierunkami, a te w klapie są ok to moge kupic Eu tylko zewnetrzne ? Bedzie to śmigać ?

Panowie sorry, nie jestem oblatany - na codzień zajmuję się budowlanką :)