Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Objawy sa takie w trakcie jazdy grzeje sie podczas postoju temperatura normuje sie czyzby to termostat moze podpowiedzi jakies?
Opublikowano
Może być zacięty nie otwierający się termostat, zapowietrzony układ chłodzenia wtedy też się nie otworzy. Ale to łatwo sprawdzić zobacz czy po rozgrzaniu dolny wąż za termostatem jest ciepły czy zimny. Jak zimny /letni tzn ze termostat nie otwiera. Wentylator działa? Masz elektryczny czy visco? Może być też padnięta pompa wody.
Opublikowano
Visco jest no i dziala wentylator, popatrze dzis tak jak mowisz. Ale ja obstawiam na termostat i przy nim cos tam sie saczy plyn
Opublikowano
Może być termostat, nie chodzi mi o to że wszystko padło tylko podałem ci możliwe przyczyny. Ale to trzeba wyjąć i sprawdzić od najtańszej możliwości. Jeśli się Sączy to może się tam dostawać powietrze. Termostat łatwo sprawdzić, tak jak pisałem popatrz na wąż. I uszczelnij wyciek.
  • 2 tygodnie później...