Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wydaje mi się że jest większa szczelina między przednim lewym reflektorem a maską, no i cena zbyt wysoka !, czarny jest bardziej chodliwy, chyba sprzedającemu mało zależy na sprzedaży i szuka dobrego kupca.
Opublikowano
Pojedz do de po taki rocznik w dobrym stanie ,zaplac akcyze to wyjdzie podobna cena. Ona nie jest wysoka , po prostu w pl ceny sa niskie - stan aut jest jaki jest ;)
Opublikowano

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x5-max-wyposazenie-zarejestrowany-panorama-dach-maly-przebieg-146000km-ID6yuWNN.html#ce8567b2dc

ta X5 tez dobrze wygląda, pierwsze przebieg po vinie sprawdzaj a pozniej jak jest pełna historia przebiegu, to wyjzd, ja kupilem X5 z 2005 roku z pelna historia przebiegu 235tys km salon Polska z fakturami z serwisu na kwote 35tys zł , za kwotę 41 tys zl w stanie idealnym, i nie koniecznie z de. jezdzil lekarz jako I-własciciel, wcześniej zajechałem juz jedna X5.860 tys km przebiegu.

Opublikowano
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x5-max-wyposazenie-zarejestrowany-panorama-dach-maly-przebieg-146000km-ID6yuWNN.html#ce8567b2dc

ta X5 tez dobrze wygląda, pierwsze przebieg po vinie sprawdzaj a pozniej jak jest pełna historia przebiegu, to wyjzd, ja kupilem X5 z 2005 roku z pelna historia przebiegu 235tys km salon Polska z fakturami z serwisu na kwote 35tys zł , za kwotę 41 tys zl w stanie idealnym, i nie koniecznie z de. jezdzil lekarz jako I-własciciel, wcześniej zajechałem juz jedna X5.860 tys km przebiegu.

860 000km ? to co ty z nia robiles ?

sluchaj nie widzialem twojego samochodu wiec sie nie wypowiem ale bez urazy ale na forum wiekszosc twierdzi ze ma idealny stan . Lekarz,emeryt , pierwszy wlasciciel ? jakbym slyszal mojego kolege :mrgreen:

Opublikowano

860 000km ? to co ty z nia robiles ?

sluchaj nie widzialem twojego samochodu wiec sie nie wypowiem ale bez urazy ale na forum wiekszosc twierdzi ze ma idealny stan . Lekarz,emeryt , pierwszy wlasciciel ? jakbym slyszal mojego kolege :mrgreen:

co robiłem? do koscioła jeżdziłem, :D co w tym widzisz dziwnego? robie około 100-120 tys rocznie, i to dla ciebie dziwne? nie rozumie po co tu jesteś ? żeby chyba drwić z ludzi, może warto bardziej skupić się na pomocy tu wszystkim.

Opublikowano
Nie wiem czy dziwne czy nie ale po prostu nie znam nikogo kto x5 robi taki roczny przebieg ;) jezeli odebrales to jako drwine to nie zrozumiales mnie.
Opublikowano
Panowie ja pytałem o auto, a Wy piszecie jakieś bzdury.

moze nie do konca bzdury, bardziej nie na temat , cos znalazłeś ?/ a bynzyna 4,4 nie interesuje cie? znam kogos kto bedzie sprzedawał bardzo dobre auto.

Opublikowano
Panowie ja pytałem o auto, a Wy piszecie jakieś bzdury.

Jak ci się auto podoba to wykup historię i jedź obejrzeć na żywo.Cena wysoka ,ale może to ideał.Ja osobiście nie dałbym tyle kasy za to auto.

Opublikowano
ten fotel wyglada jak w mojej mialem 360 tys, na 140 tys ten fotel powinien wygladac duzo lepiej, w x5 sa uzyte b.dobrej jakosci materialy.
Opublikowano
Przebieg pewnie taki ,jaki zażyczy sobie kupujący :P Znaczy elastyczny jest :lol:
Opublikowano
Panowie skad Wy wzieliscie przebieg 145 tys. Bo ja takiego przebiegu nie widze, chyba to sa dwa rozne ogloszenia roznych aut. Nie bylem jeszcze ogladac bo mam bardzo daleko do sprzedajacego. Troche wysoka cena jak dla mnie, a sprzedajacy nie chce sie ugiac przez tel zacheca do ogledzin. Sprzedajacy wyslal mi zdjecia ksiazki serwisowej, gdzie ostatni wpis serwisowy jest z 2014 roku przy przebiegu 141 tys. Mysle ze w przyszlym tyg pojade je obejrzec.