Skocz do zawartości

Problem z zamkiem pilot nie działa BMW e 36 1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam zakupiłem wczoraj BMW i mam mały problem.Mianowicie nie mogę otworzyć zamków z pilota bo ,nie mam lusterka wstecznego została dziura po nim.Moje pytanie brzmi czy jak kupię nowe lusterko to wszystko będzie działać czy muszę jakoś jeszcze zaprogramować kluczyki ?Jestem zielony w takich tematach więc z góry przepraszam jak temat gdzieś był omawiany ja nie znalazlem. Edytowane przez Malyskr
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lusterko nie ma nic wspólnego z centralnym chyba że masz alarm ? .

Sprawdź baterie w pilocie ,tylko wymiana bateri nie może trwać zbyt długo bo kluczyk się rozprogramuje.

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Baterie wymieniłem. Alarmu chyba nie mam nigdzie czujki żadnej nie widzę.Na forum czytałem że w lusterku jest od centralki czujka.Próbowałem też zaprogramować kluczyk według opisu z forum i nic.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wogule o jaki model auta chodzi ?

Popraw tytuł tematu

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam trochę trwało ale doszedłem do sedna problemu mianowicie.Lusterko które kupiłem było od e46 a tam nie ma czujnika do centralnego pilota gdyż w e46 jest on w slupku. kupiłem teraz 2 lusterko typowe do e36 i centralny dziala.Tak że temat do zamknięcia pozdrawiam dzięki za pomoc