Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie ta

te stare jeszcze sie trzymaja

no i co z tym plynem

jak chcesz zmienci na ori

to odkupie ten twoj na 85 i bedziemy testowac :mrgreen:

bo rozumim ze ten od DYZLA

pasuje pod tytułem

zdejmuje jeden wkładam drugi

czy cos trza przerabiac

Opublikowano
Ja mam wkład od 840i przełożony do obudowy od X5. Generalnie kupiłem go omyłkowo (nie wiedziałem że jest na cybanty zamiast szybkozłączki) i jak jeszcze nie wiedziałem że da się przełożyć sam wkład wystawiłem go do sprzedaży na innym forum. Wczoraj przypadkowo znalazł się kupiec, więc umówiłem się z nim, że zdemontuję go i przełożę z powrotem do obudowy od 840i, także jest już praktycznie sprzedany. Dam Ci znać gdyby przypadkiem się rozmyślił :)
Opublikowano
Montuj montuj :lol:

Beemki to [bAD] samochody, już się przyzwyczaiłem że cały czas jeżdżę na teście 7, przed każdym zgaszeniem silnika otwieram szybę i słucham czy vanosy nie klepią albo czy nie ma innych dziwnych dźwięków, olej sprawdzam tak często, że na bagnecie wyciągam chyba z litr oleju rocznie wycierając go przy sprawdzaniu. Muzyki w czasie jazdy też lepiej nie słuchać bo przecież może zagłuszyć jakieś ostrzegawcze odgłosy i można obudzić się z ręką w nocniku. Radość z jazdy [bAD].

a myslalem ze tylko ja jestem takim czubem :mrgreen: :mrgreen:

nie ma jak e36 325 prosty tani malo awaryjny :mrgreen:

hheh,,, ale wy jestescie przewrażliwieni,, luzu dajcie troche swym autommmm :)