Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj auto i niestety przestał działać wyświetlacz head up. Czy może ktoś pomóc , który to bezpieczniej jest odpowiedzialny za to i czy w schowku czy w bagażniku. Szukałem w necie schematu , ale niestety nic nie jestem w stanie znaleźć. Z góry dziękuje za pomoc.

Post do usunięcia, udało mi się ustalić co jest przyczyną.

Opublikowano
Moze przycisk nie byl nacisniety? :twisted:
Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Opublikowano
Co bylo przyczyna?

Zostawiłem auto odpalone i poszedłem przestawić inny samochód. W tym czasie jak przypuszczam przez to, że stracił komunikację z pilotem coś się musiało poprzestawiać gdyż zmienił się profil kierowcy w którym wyświetlacz był wyłączony. Po zmianie profilu działa. W sumie zastanawiam się gdzie jest opcja włączania/wyłączania gdyż w momencie jak jest uruchomiony można tylko zmieniać ustawienia położenia jasności itp , ale nie ma opcji wyłączenia.

Opublikowano
masz przycisk po lewej stronie na wysokości kolana, tam gdzie wszyscy asystenci
Opublikowano
Co bylo przyczyna?

Zostawiłem auto odpalone i poszedłem przestawić inny samochód. W tym czasie jak przypuszczam przez to, że stracił komunikację z pilotem coś się musiało poprzestawiać gdyż zmienił się profil kierowcy w którym wyświetlacz był wyłączony. Po zmianie profilu działa. W sumie zastanawiam się gdzie jest opcja włączania/wyłączania gdyż w momencie jak jest uruchomiony można tylko zmieniać ustawienia położenia jasności itp , ale nie ma opcji wyłączenia.

MOWILEM. :twisted:

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)