Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich, wlasnie kupilem sobie bmw 316 compact i zastanawiam sie nad zamontowaniem alarmu, jaki polecacie - dobry i nie drogi?? co sadzicie o alarmach z allegro po 100-300zł?? czy sa warte uwagi??

zgory dzieki za pomoc

Opublikowano
witam wszystkich, wlasnie kupilem sobie bmw 316 compact i zastanawiam sie nad zamontowaniem alarmu, jaki polecacie - dobry i nie drogi?? co sadzicie o alarmach z allegro po 100-300zł?? czy sa warte uwagi??

zgory dzieki za pomoc

Zastanów sie, pomyśl logicznie - co da Ci alarm, który mozna kupić za grosze, wszedzie? Nic, bo tak samo jak łatwo bedzie Ci go zalozyc, to złodziej bez problemów go zdejmie..

Złodzieje mają rozpracowane takie tanie, popularne alarmy. Zreszta, nawet gdyby nie mial, to przy tej klasie zabezpiecznia z małą wiedza i doswiadczeniem szybko dojcie co i jak.

Opublikowano

zgory dzieki za pomoc

Ja mam u siebie zamontowany alarm SILICONA z allegro i jestem z niego bardzo zadoolony.

taki => http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=112115741

sam alarm to naprawdę pryszcz do obejścia dla złodzieja :( jesli bedzie ci go zakładam ktoś kto ma pojęcia i robił to juz nie raz to po swojemu zrobi ci jakieś odcjęcie, ja osobiscie polecam do benzyny elektrozawór ktory mozna kupić na allegro za 50zł, super sprawa.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Witaj

W tej kasie ja bym pomyślał nad niestandartowym odcięciem zapłonu - czyli blokadą elektroniczną

Alarm w tej klasie jeśli nie potrafisz sam go zamontować będzie bardzo przeciętny .

Pozdro

MarioBigRed