Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z samochodem, sprawa wygląda tak wczoraj po nocy -20. Auto odpaliło ale wyskoczył błąd poduszki, pomyslałem ze nic strasznego, dziś podłączyłem do kompa Stary c-dif takze żadne konkretne błędy nie wyskoczyły. Dużo błędów typu brak informacji o rodzaju usterki ( były podajże 4 takie) + usterka wewnętrzna sterownika+ kontrolka poduszki powietrznej+ poduszka powietrzna boczna lewa (błędny algorytm) + obwód poduszki powietrznej bocznej prawej tylnej ( co najlepsze nie mam tam poduszek). Jak kasowalem błędy to zdarzalo sie ze wyskoczyły inne (coś związanego z napinaczem pasa srodkowego tylnego). Ze sterownikiem sie połączy ale nie jestem w stanie odczytać live data czy też parametrów sterownika. Co to moze być? Z góry dziekuje za odpowiedzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podłącz INPE, to się dowiesz co nie działa.
Opublikowano
Hym. Gdybym miał to bym podłączył. Myślę nad kupnem własnie. Wczesniej ten c-dif łączył sie normalnie i wykrywał wszystkie parametry. a teraz takie jaja.